Aantal personen: 2
50 gr veldsla
25 gr waterkers
1/4 krop ijsbergsla
1/2 doosje tuinkers
1 bosuitje
2 eetlepels azijn
2 theelepels groene kruidenmosterd
4 eetlepels olijfolie
zout, peper
Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes.
Laat de veldsla en waterkers in een vergiet goed uitlekken.
Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
Klop in een kommetje de azijn, de mosterd, de olie en zout en peper
tot
een sausje.
Verdeel de veldsla, de ijsbergsla en de waterkers over 2 bordjes.
Knip de tuinkers erboven.
Klop het sausje nogmaals door en schenk het over de salade.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |